Benvinguts!

Hola! Som la Núria i el Jordi i us presentem la “Smile Photovan”, una Volkswagen T2 convertida en fotomaton! Viu l’experiència d’entrar a dins, endinsar-te per uns minuts als anys 70, fer-te fotos divertides i recollir-les al moment.

La idea va sorgir d’ajuntar dues grans pasions, l’estil vintage i la fotografia. Què passava si posavem un fotomaton a dins d’una furgoneta vintage a qui a tothom li crida l’atenció? Després de fer vàries proves en festes, hem vist que a la gent li encanta i s’ho passa de conya. Així que aquí comença el nostre viatge, esperem que poguem estar, animar i sorprendre a moltes festes, casaments, comunions, sopars d’empresa, etc, etc, perquè la gent la pugui disfrutar tant com nosaltres l’hem disfrutat restaurant-la.

I recorda 5, 4, 3, 2, 1… SMILE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *